Shop Mobile More Submit  Join Login
A Brave Hobbit by meokami A Brave Hobbit by meokami
Puff was hiding orcs in the near cave, she was holding her sword with two hands. The next sound what you could hear was a huge roar, which came from the tunnel near by. Puffs muscles were shaking when her sword started to shine blue ...... The orcs were coming!

This is a point commission for :iconphewmonster: c: She asked if I could draw her alter Puff as her hobbit form, do I did.

Sorry about that backround, I think it failed a bit. :/ And those hands djkmxsmsz<mxzjdcsz<,k.

texture [link]
Add a Comment:
 
:iconfangy-from-shadow:
Fangy-From-Shadow Featured By Owner Mar 6, 2013  Hobbyist Digital Artist
Örkit ja hiidet matalaksi. :3
Reply
:iconmeokami:
meokami Featured By Owner Mar 6, 2013
Kyllä. BD
Reply
:iconduarte3:
Duarte3 Featured By Owner Jan 17, 2013  Hobbyist Digital Artist
haha cool XD
Reply
:iconmeokami:
meokami Featured By Owner Jan 18, 2013
Thank you! xD :heart:
Reply
:iconkaroopa:
Karoopa Featured By Owner Jan 17, 2013
ei vitty myn ilme nyhybjhkdfjhgdj ö A ö
TÄÄHÄ ON IHA SAIRAAN HIENO 8D
dfsghdjfklj äääää ; A ; i just fave dis and run ;#; <3
Reply
:iconmeokami:
meokami Featured By Owner Jan 17, 2013
Nuih kiitos! ;A; :heart:
Reply
:icontinttiyo:
tinttiyo Featured By Owner Jan 17, 2013  Hobbyist Digital Artist
NOVOIHEMSKATTIMITÄTÄMÄON VOIEIKUOLEN ÄÄÄÄÄ :iconbigheartplz:

Siis, WOW, oikeesti! Tää on jotain niin mahtavaa, että silmät sokaistuu! Tuo linetys sopii toosi hyvin tähän, tuommone vähä punertava :meow: Tuo Puffin ilme on aivan mahtava! Just tollane koiramainen, eikä liian ihmismäinen, en oikee osaa selittää muttajoo. Jajaja nuo vaatteet on onnistunu kans tosi hyvin, turhaa niistä stressaat, nehän luonnistuu sulta tosi hyvin! Janiin, TUO HEMMETIN VARJOSTUS.. miten saat sen noin himputin hyvin? Tell me your secret! >:'D Esim. tossa kuonossa noi varjostukset näyttää niin aidolle että! Ja valotus on kanssa kiva! :> Tuo tausta on tosi hyvin toteutettu, ite en sais sitä noin siististi tehtyy, ja toi tuuli effekti on tehty tosi kivasti! :3 Mahtavaa työtä siis omg, kuole sinä taitojes kanssa! AINII JA TUO MIEKKA, se on perfectoo! It shines so pwettyy omk :heart:

Jaaajaa, tosi kiva ku teit tästä tälläsen screenshotin! Tässä on tällänen tosi uhkaava tunnelma, kohta ne örkit hyökkääpi sieltä nurkan takaa 8D Mutta Puff osaa taistella ( niin hyvin kuin pikku Hobitti vaan voi :'D)


Mutta kokonaisuudessa aivan uskomatonta työtä! Ei riitä sanat edes kuvailmaan kuinka onnistunu tää työ on! Sulla on lahjoja, ja kehityt tosi nopeesti :3 Sulla riittäis taitoja vaikka mihin! Jatka vaan samaan malliin Nippo :heart: :hug: Oli todellakin pointsien arvonen, olisin kyllä voinu maksaa tästä vaikka 100 pointsii! <3 Monet paljon huonommin piirtävät pyytelee satoja pointseja ja sie vedät tälläsillä kivoilla hinnoilla : ) Kiva ku kaikki ei oo sellasii ahneita pointsien hamstraajia! : )

Muttah, i think i'm done! Kiitos vielä kerran, toivottavasti rakkauteni tuli tarpeeksi hyvin esille :'D :heart:
Reply
:iconmeokami:
meokami Featured By Owner Jan 17, 2013
:dummy: piiitkä kommentti! :heart: Hehah oon tosi ilonen että tykkäät siitä! :happybounce: Konstailin aika pitkään vaatteiden ja varsinkin ton asennon kanssa. :,D

Puff antaa örkeille kuonoon! >:3

Hehah kiitos! :hug: Mua ei melkein ikinä kukaan pyydä tekemään point commissioneita, ois kyllä kiva tehdä niitä enemmän. >:C asdjndsaswamvdsl. Mutta pointseille on kyllä aina käyttöä, kiitos commissiottamisesta (mikä sana! XD kielioppihirviö hmh). <3 Puffia oli ilo piirtää. :la:
Reply
:icontinttiyo:
tinttiyo Featured By Owner Jan 17, 2013  Hobbyist Digital Artist
Jees, yleensä teen niin kamalia kommentteja, että ihan hävettää, niin päätin ny sitte kokeilla tehä vähän pidemmän :'D lol

Voi harmi, ihme ettei sulle oo kysyntää, vaikka taitoja kyllä löytyy<3 Ja eipä mittään, ja ei oo takuulla viimenen kerta, koska i love your art<3
Reply
Add a Comment:
 
×

Featured in Collections
Details

Submitted on
January 17, 2013
Image Size
1.4 MB
Resolution
1500×1390
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
307 (1 today)
Favourites
11 (who?)
Comments
9
Downloads
6
×